Antena 3 CNN Actualitate Doi români au ajuns virali pe TikTok, după ce au fost la un pas de moarte într-un accident: "Mai vrei să dai de permis?"

Doi români au ajuns virali pe TikTok, după ce au fost la un pas de moarte într-un accident: "Mai vrei să dai de permis?"

Doi români au ajuns virali pe TikTok, după ce au fost la un pas de moarte într-un accident, însă au început să râdă când au descoperit că au scăpat nevătămaţi.

Doi români au ajuns virali pe TikTok, după ce au fost la un pas de moarte într-un accident: "Mai vrei să dai de permis?"
Sursa foto: TikTok
de Alin Tarnovschi    |    31 Mai 2022   •   12:01

Cei doi români se află, potrivit imaginilor postate, în Danemarca, acolo unde s-a şi întâmplat accidentul.

Clipul video postat de români pe TikTok a înregistrat, în ultimele zile, peste 500.000 de vizualizări, după ce aceştia au făcut haz de necaz de situaţia care s-ar fi putut termina prost pentru amândoi.

Potrivit spuselor românilor, tânăra care apare în imagini ar fi încercat să conducă, cu bărbatul în dreapta, pentru a se pregăti de examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

În condiţii încă necunoscute, maşina în care cei doi se aflau s-a răsturnat într-o intersecţie, însă cei doi au scăpat nevătămaţi.

 

Tânărul a fost cel care a filmat momentele de după accident în care râde necontrolat şi o întreabă pe femeie dacă îşi mai doreşte să dea de permis.

"De ce eşti supărată, Ştefania? Eşti cumva din cauza asta? (n.r. arată maşina răsturnată în intersecţie). Aşa se întâmplă când vrea femeia să dea de permis. Mai dai de permis? Uitaţi, mai vrea să dea de permis după ce a făcut", spune tânărul.

×
Subiecte în articol: Danemarca
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close