Antena 3 CNN Actualitate România în 100 de culori. Evenimentul excepțional dedicat Centenarului

România în 100 de culori. Evenimentul excepțional dedicat Centenarului

România în 100 de culori. Evenimentul excepțional dedicat Centenarului
Sursa foto: sursa foto: centenarulromaniei.ro
27 Sep 2018   •   21:44

Galeria de artă Elite Prof Art în parteneriat cu Antena 3 și Crowne Plaza Hotel Bucharest, în colaborare cu Recenzii Filme Cinema și Asociația Om Anima, vă invită luni, 1 octombrie 2018, la licitația de artă "România în 100 de culori" având ca temă împlinirea a 100 de ani de la desăvârșirea statului național român.

Expoziția organizată cu acest prilej cuprinde lucrări realizate în ultmii 100 de ani de artiști români printre care Iosif Iser, Dimitrie Silaghi, Spiru Chintila, Constantin Piliuță, Marcel Chirnoagă, Virgiliu Demetrescu Duval, Traian Brădean, Constantin Daradici, Sorin Adam, Mihail Gavril, Augustin Costinescu, Eugen Raportoru, Radu Daranga, Nicolae Blei și alții.

În cadrul evenimentului va avea loc un recital de saxofon susținut de copilul Alexandru Mihai și un moment artistic susținut de trupa de teatru "Artonic Teatru".

O parte din încasări va fi donată în scopul susținerii copiilor diagnosticați cu autism și copilului Alexandru Mihai, copilul minune al saxofonului.

Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza Hotel Bucharest, sala Magnolia, Bd.Poligrafiei, nr. 1, București, ora 18.30, iar cuvântul de deschidere va aparține academicianului Răzvan Theodorescu, istoric de artă.

Lucrările sunt expuse deja în cadrul expoziției "România în 100 de culori"

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close