Antena 3 CNN Actualitate România macabră: Un făt mort, găsit într-un tomberon şi o bătrână mumificată, ţinută într-o cămară

România macabră: Un făt mort, găsit într-un tomberon şi o bătrână mumificată, ţinută într-o cămară

România macabră: Un făt mort, găsit într-un tomberon şi o bătrână mumificată, ţinută într-o cămară
10 Noi 2008   •   17:27

Un făt mort şi învelit într-o pungă de plastic a fost găsit, duminică, într-un tomberon de gunoi de pe strada Muller Laszlo, din Miercurea Ciuc. Potrivit Mediafax, oribila descoperire a fost făcută de câţiva oameni care scotoceau printre gunoaie.
O echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), împreună cu un procuror criminalist au preluat cercetările în acest caz.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, unde examenul medico-legal va stabili vârsta exactă a fătului, precum şi dacă acesta s-a născut mort sau a fost ucis după naştere.
O altă descoperire macabră a fost făcută, la sfârşitul săptămânii trecute, în Mureş, unde cadavrul mumificat al unei bătrâne a fost găsit în cămara locuinţei sale de către poliţiştii din Reghin. Sora unui bărbat care a murit carbonizat în locuinţa respectivă a sesizat poliţia de faptul că nu şi-a întâlnit mama când a venit să-şi recunoască fratele şi să plătească înmormântarea.
După ce au răscolit, din nou, casa, anchetatorii au găsit, într-o cămară neatinsă de flăcări, cadavrul mumificat al femeii învelit în mai mulţi saci din plastic.
Trupul neînsufelţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureş, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii decesului.
Anchetatorii sunt convinşi că bătrâna murise de bătrâneţe, însă fiul a ales să ascundă cadavrul pentru a beneficia, în continuare, de pensia acesteia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close