Antena 3 CNN Actualitate România n-a mai trecut prin asta de 10 ani. Meteorologii au anunţat că de mâine vremea se va...

România n-a mai trecut prin asta de 10 ani. Meteorologii au anunţat că de mâine vremea se va...

România n-a mai trecut prin asta de 10 ani. Meteorologii au anunţat că de mâine vremea se va...
de O.P.    |    02 Oct 2012   •   08:33

Cu toate că suntem în a doua lună de toamnă, temperaturile din termometre nu au încetat să ne reamintească de vară, iar temperaturile nu au mai fost atât de ridicate în luna octombrie de mai bine de un deceniu. Însă meteorologii anunţă că de miercuri vremea începe să se răcească, ajungând la normalul perioadei.

Cum va fi vremea la tine în oraş, vezi pe www.meteoplus.ro

MARŢI (2 octombrie)
Vremea va fi în continuare deosebit de caldã pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile vestice, unde local va ploua, dar şi în sud-estul teritoriului, unde ploile vor fi posibile pe suprafeţe mici. Izolat se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul şi în estul ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 8...9 grade în depresiuni pânã la 19...20 de grade pe litoral. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţã în sud-est. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.

MIERCURI (3 octombrie)
Valorile de temperaturã vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã în aproape toatã ţara, dar în special în regiunile intracarpatice, astfel cã cele maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade. Cerul va prezenta înnorãri temporare; ziua va ploua local în vestul, centrul şi nordul teritoriului, cu precãdere la munte, iar în restul zonelor ploile se vor semnala pe spaţii retrânse, mai ales noaptea. Izolat vor fi posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade. Presiunea atmosferica va uşor variabila.

JOI (4 octombrie)

Vremea se va menţine uşor mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã, îndeosebi în regiunile sudice şi sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în centrul şi în estul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, iar cele minime în general între 7 şi 17 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close