Antena 3 CNN Actualitate Românii au reuşit imposibilul. Vezi cum au cosit aceştia iarba de sub zăpada de un metru

Românii au reuşit imposibilul. Vezi cum au cosit aceştia iarba de sub zăpada de un metru

Românii au reuşit imposibilul. Vezi cum au cosit aceştia iarba de sub zăpada de un metru
Sursa foto: foto: antena3.ro
09 Mai 2012   •   17:36

În plină iarnă, sub un strat de zăpadă de peste un metru, în Tulcea a fost cosită iarba de pe marginea drumului. Cel puţin aşa reiese din facturile plătite de Consiliul judeţean. Şi deszăpezirea, care a existat mai mult pe hîrtie, a costat un milion şi jumătate de lei.

Firmele care au încasat banii pentru deszăpezirea fictivă şi cosirea ierbii în mijlocul iernii, sunt ale unor apropiaţi ai PDL. Suspect este că pentru sfârşitul lunii ianuarie, o perioadă în care a nins doar câteva zile s-au cheltuit mai mulţi bani decât pentru întreaga lună februarie în care, întradevăr, a fost nevoie de deszăpezire.

"Au fost ninsori abundente şi cu viscole foarte puternice. Suma cheltuită s-a ridicat la 730, 679 de lei inclusiv TVA. În februarie suma totală care a fost necesară pentru fluidizarea drumurilor şi pentru a crea condiţii de trafic a fost în valoare de 622 de mii de lei", a declarat directorul executiv CJT deszăpezire, Nicu Mihai.

Firmele care au încasat sutele de mii de lei sunt singurele agreate de catre Consiliul Judeţean Tulcea.

Luat la bani mărunţi despre banii atribuiţi cu generozitate firmelor apropiate PDL-ului, preşedintele Consiliului Judeţean, nu a putut justifica cele 81 de milioane de de lei alocate pentru cosirea ierbii de pe marginea drumului în mijlocul iernii.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close