Antena 3 CNN Actualitate "Roşia Montană" încaieră elevii din Alba. Directorul unei şcoli, ameninţat să se pronunţe dacă este pro sau contra proiectului minier

"Roşia Montană" încaieră elevii din Alba. Directorul unei şcoli, ameninţat să se pronunţe dacă este pro sau contra proiectului minier

"Roşia Montană" încaieră elevii din Alba. Directorul unei şcoli, ameninţat să se pronunţe dacă este pro sau contra proiectului minier
23 Oct 2013   •   08:45

Protestatarii de la Roşia Montană se mută din stradă pe Internet şi îndeamnă la grevă generală online. Cei care contesta proiectul sunt sfătuiţi ca, astăzi, la ora 15.00, să intre pe unul dintre linkurile postate pe Facebook şi, timp de un minut, să se uite la calculator.

Proiectul Roşia Montană încinge spiritele şi în şcoli. Elevii de la Colegiul Naţional Avram Iancu din Câmpeni, judeţul Alba, au dispute aprinse la şcoală şi pe reţelele de socializare pe tema proiectului minier. Alertaţi de copii cu privire la conflictul din liceu, părinţii au făcut plângeri către conducerea Colegiului.

"Roşia Montană" a împărţit elevii Colegiului Naţional Avram Iancu din Câmpeni în două tabere. Susţinătorii şi opozanţii proiectului minier au ajuns să aibă conflicte serioase pe reţelele de socializare şi chiar în şcoală.

S-a ajuns până acolo încât directorul şcolii a primit ameninţări pe stradă şi i s-a cerut să se pronunţe dacă este pro sau contra proiectului minier.

Părinţii au făcut plângeri scrise către conducerea şcolii şi cer ca aceste conflicte să fie soluţionate. Problemele au ajuns şi la urechile inspectorilor şcolari.

După finalizarea anchetei, profesorii şi inspectorii vor stabili în ce fel vor fi sancţionaţi elevii care au generat conflictele din şcoală.

×
Subiecte în articol: Rosia Montana proiectul Rosia Montana
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close