Antena 3 CNN Actualitate S-a pus la cale mitingul de SUSŢINERE pentru unul dintre demisionarii zilei

S-a pus la cale mitingul de SUSŢINERE pentru unul dintre demisionarii zilei

S-a pus la cale mitingul de SUSŢINERE pentru unul dintre demisionarii zilei
04 Noi 2015   •   18:06
Miercuri seara e anunţat un nou mitig la Universitate pentru demiterea întregii clase politice. Interesant este faptul că un alt miting se pune la cale pe Facebook, existând oameni care îl susţin pe Piedone, scrie puterea.ro.

„Daca il iubiți cu adevărat pe Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone haideți sa fim alături de el sa iesim in strada sa nu își dea demisia!!!!!Nu Demisie PIEDONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MITING IN SECTOR pentru PIEDONE”, a scris un utilizator pe Facebook.

Mai mult, o tânără a postat pe pagina de Facebook un clip cu descrierea: „Miting plătit împotriva lui Piedone!!Miting PNL”. În imagini apar nişte indivizi care spun că împart bani pentru cei prezenţi la mitingul de marţi seara.

Clipul a fost distribuit cu mesaje pro Piedone şi pro Ponta:

- „Asa se vinde tara de catre uni romani pe 2 lei niste jegosi rusine imi este rusine cu astfel de oameni care ne vand..tineret fara minte si viitor ...respect pt Victor Ponta care a facut ceva pt romani”

- „Astia vor guverna ROMANIA!!!”

- „Marele miting "protest spontan anti-coruptie" comandat de Iohannis in direct, dupa modelul lui Basescu !!!... Cretinismul politic in floare, alaturi de cretinismul civic,... tare mi-e ca roadele vor fi foarte amare !!!”

- „Eram siguraca acest protest este comandat de mafia basist-o,iohanista.Iacata ca a aparut si dovada.Doamne la cate recurg acesti dusmani ai poporului pentru a ajunge la guvernare cu orice pret.Sunt disperati ca nu mai au cum fura si daca nu vor ajunge la guvernare pentru a aranja alegerile,nu mai ajung in veci in mod democratic”

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close