Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Răspunsul lui Alexandru Rafila, întrebat dacă ministerul Sănătății a primit sesizări privind Căminele Groazei

Răspunsul lui Alexandru Rafila, întrebat dacă ministerul Sănătății a primit sesizări privind Căminele Groazei

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost întrebat de jurnaliști dacă și când au ajuns la minister sesizări privind Căminele Groazei, după ce presa a relatat, în ultimele zile, că mai multe instituții publice au primit plângeri cu mult înaintea descoperirilor făcute în Ilfov.

Răspunsul lui Alexandru Rafila, întrebat dacă ministerul Sănătății a primit sesizări privind Căminele Groazei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    12 Iul 2023   •   15:49

Alexandru Rafila a fost întrebat care a fost momentul în care Ministerul Sănătății a aflat despre neregulile din Căminele Groazei, în condițiile în care presa a scris că a fost trimisă la minister o sesizare în acest sens. 

"O să verific acest lucru când merg la ministerul Sănătății, să vedem dacă într-adevăr acest document a ajuns la ministerul Sănătății și dacă identifică probleme care țin de competențele ministerului Sănătății.

Pentru că aș vrea să menționez acest lucru trebuie, bineînțeles, noi ne ocupăm și o facem cu responsabilitate. Am făcut-o imediat după apariția acestui incident și, mai mult decât un incident, e o situație dramatică.

Până la urmă, ne-am preocupat încă din primul moment să evaluăm starea de sănătate a tuturor acestor persoane și să le acordăm asistență medicală. Este esențial să putem face acest lucru. Voi verifica ceea ce îmi spuneți dvs, să vedem dacă și unde a ajuns acest document.", a răspuns acesta. 

Citește și: Cea mai mare operaţiune de salvare a bunicilor dintr-un azil fără autorizaţie, în Târgu-Jiu. Seniorii, salvaţi cu ambulanţele

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close