Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Semnalele organismului prin care transmite că trebuie să consumi mai mulți carbohidrați

Semnalele organismului prin care transmite că trebuie să consumi mai mulți carbohidrați

Semnalele organismului prin care transmite că trebuie să consumi mai mulți carbohidrați
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Dec 2018   •   22:43

Nu este nevoie să uiți complet de carbohidrați dacă vrei să-ți reconturezi silueta, ci să înveți care sunt variantele sănătoase care îți vor da multă energie și accelerează eliminarea țesutului adipos. Nu toți carbohidrații sunt nocivi pentru siluetă, ci în principal cei rafinați proveniți din făină albă și zahăr, de exemplu pâinea albă, biscuiții, dulciurile, produsele de patiserie și pastele. 

Respirația urât mirositoare - Atunci când nu primește suficienți carbohidrați organismul va arde grăsimi și proteine pentru a obține energie, efectul advers fiind halena.

Ți se schimbă des starea de spirit - Dacă îți este tot timpul foame sau ești nervos este un semn clar că trebuie să regândești cantitatea de carbohidrați pe care o consumi. 

Ai dureri de cap - Nu este nimic în neregulă dacă ai o durere de cap din când în când, dar dacă te doare capul în fiecare zi este un semn evident că trebuie să consumi un plus de carbohidrați. 

Dacă ești balonat - Prin evitarea carbohidraților îți vei priva organismul de doza necesară de fibre, ceea ce poate cauza balonarea, potrivit exquis.ro.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close