Antena 3 CNN Actualitate Sanitas ar putea semna vineri acordul cu Ministerul Sănătăţii privind majorările salariale

Sanitas ar putea semna vineri acordul cu Ministerul Sănătăţii privind majorările salariale

Sanitas ar putea semna vineri acordul cu Ministerul Sănătăţii privind majorările salariale
13 Noi 2008   •   14:29

Federaţia Sanitas ar putea semna, vineri, acordul cu Ministerul Sănătăţii privind creşterile salariale în 2009 pentru angajaţii din domeniu, spunând că nu acceptă o creştere medie mai mică de zece la sută şi că aşteaptă varianta ministrului de majorare pentru fiecare categorie, anunţă agenţia de presă Mediafax.
Preşedintele Sanitas, Marius Petcu, a declarat, joi, pentru agenţie, că va semna, vineri, acordul doar dacă Eugen Nicolăescu a finalizat variantele privind măririle salariale în funcţie de veniturile fiecărui angajat din Sănătate.
"Aşteptăm grilele promise de ministru pentru creşterea cu 25 la sută a salariilor celor cu venituri mici. În medie nu putem accepta o majorare sub zece procente, iar demnitarul a fost de acord cu solicitarea noastră", spune Petcu, citat de Mediafax.
Ministerul Sănătăţii Publice i-a chemat pe reprezentanţii Federaţiei Sanitas, vineri, la ora 10.30, pentru a semna Acordul privind creşterea veniturilor angajaţilor din acest domeniu, potrivit unui comunicat al ministerului.
Foto: Gândul
Antena3.ro

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close