Antena 3 CNN Actualitate Şapte femei de etnie rromă au luat cu asalt un magazin din centrul Capitalei, pentru a fura

Şapte femei de etnie rromă au luat cu asalt un magazin din centrul Capitalei, pentru a fura

Şapte femei de etnie rromă au luat cu asalt un magazin din centrul Capitalei, pentru a fura
25 Noi 2008   •   23:29

Şapte femei şi o minoră, din localitatea Mogoşoaia, judeţul Ilfov, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, au fost reţinute marţi de poliţiştii secţiei 1, după ce au încercat să iasă din magazinul "Adidas", situat pe Calea Dorobanţi, cu mai multe articole de îmbrăcăminte.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, înainte de a fi ridicate de oamenii legii, în jurul orei 15.30, în încercarea de a dispărea cu marfa furată, şase bluze şi un tricou în valoare de aproximativ 1.000 lei, hoaţele au opus rezistenţă serioasă personalului magazinului, luându-se la bătaie cu vânzătoarele şi cu agentul de pază. În încăierare, o parte din lucrurile furate s-au deteriorat.
"În timp ce una dintre femei stătea lângă uşa magazinului cu copilul în braţe, celelalte furau cât mai multe produse după care ieşeau în forţă din magazin", a explicat comisarul Ciocan.
Aceleaşi persoane au furat, la sfârşitul săptămânii trecute, din magazinul "Motor" de pe bulevardul Magheru, 14 perechi de blugi, iar pe parcursul mai multor luni de zile, au reuşit să se facă nevăzute, din diferite magazine din centrul Capitalei, cu obiecte furate în valoare totală de peste 7.300 lei.
Femeile sunt cercetate pentru tâlhărie în formă agravată şi riscă închisoarea de la 5 la 15 ani.
Agerpres

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close