Antena 3 CNN Actualitate Șapte persoane din Constanța, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii

Șapte persoane din Constanța, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii

Șapte persoane din Constanța au fost arestate preventiv ca urmare a unei acțiuni de destructurare a unui grup infracțional organizat. Asupra acestora s-au găsit droguri și petarde.

Șapte persoane din Constanța, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Iun 2020   •   13:45

Polițiștii Antidrog, sub coordonarea DIICOT, au desfășurat două acțiuni de prindere în flagrant delict, în Constanța și Medgidia și două percheziții la domiciliul suspecților.

În urma acțiunilor, ”au fost ridicate, în vederea confiscării, 48,4 grame de substanță vegetală, peste 150 de pliculețe conținând substanță vegetală, opt telefoane mobile, peste 270 de cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept, precum și 21.850 de lei și 500 de euro”, se arată în comunicatul Poliției.

Procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a opt persoane și măsura controlului judiciar față de o femeie. Ieri, persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a șapte dintre suspecți și plasarea sub control judiciar a celei de-a opta.  

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close