Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu focuri de armă, în centrul Bucureştiului - VIDEO

Scandal cu focuri de armă, în centrul Bucureştiului - VIDEO

Scandal cu focuri de armă, în centrul Bucureştiului - VIDEO
Sursa foto: Scandal
29 Noi 2009   •   17:45

Focuri de armă şi scandal. Cam aşa a arătat un conflict iscat sâmbătă seară în traficul din Capitală. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei a fost nemulţumit că celălalt i-a tăiat calea. În scandal a apărut şi soţia unuia dintre bărbaţi, care, ca să calmeze spiritele, a scos un pistol şi a tras în aer.

Se pare că primul poliţist sosit la locul incidentului a constatat că şoferul care era singur în maşină prezenta mai multe leziuni. De asemenea, pe maşina acestuia erau mai multe pete de sânge. Femeia care a tras focul de armă susţine că şoferul îi agasa de mai multă vreme în trafic. ?Cu o intersecţie înainte ne-am oprit la un poliţist şi i-am zis Ai grijă, că un nebun ne taie calea şi nu s-a băgat, nu l-a oprit, că trecea o coloană oficială.

L-au oprit ei însă, în intersecţia următoare. ?Profitând de faptul că semaforul indica culoare roşie, conducătorul autoturismului BMW a coborât, având în mână lama unui cuţit, l-a lovit pe celălalt conducător auto, conducătorul Peugeot-ului. În acelaşi timp, soţia conducătorului din BMW a coborât cu un pistol. A executat în plan vertical un foc?, a explicat purtătorul de cuvând al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit declaraţiilor celor doi soţi, celălalt şofer este cel care a sărit la bătaie, iar ei ar fi de fapt victimele. Ambele părţi implicate în conflict au depus plângere penală împotriva celeilalte tabere.

Poliţiştii vor demara o anchetă în acest caz, pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs acest incident, dar şi cine este vinovatul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close