Antena 3 CNN Actualitate Scandal de 40.000 de euro la o casă de schimb valutar din Capitală. Un iranian, nevoit să dovedească CU ACTE provenienţa banilor

Scandal de 40.000 de euro la o casă de schimb valutar din Capitală. Un iranian, nevoit să dovedească CU ACTE provenienţa banilor

Scandal de 40.000 de euro la o casă de schimb valutar din Capitală. Un iranian, nevoit să dovedească CU ACTE provenienţa banilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Dec 2013   •   07:14

Scandal mare la o casă de schimb valutar din Capitala, după intervenţia inspectorilor financiari şi a jandarmilor. Un iranian a rămas fără 40 de mii de euro după ce Garda Financiară a confiscat toată suma de bani. Bărbatul le-a spus jurnaliştilor că avea nevoie de aceşti bani pentru un transplant.

Iranianul, împreună cu soţia sa, au vrut să cumpere aproape 40 de mii de euro. Pentru că suma era prea mare şi în casa de schimb nu existau atâţia bani, angajatul i-a rugat pe clienti să revină peste câteva ore. Când s-au întors, cei doi au avut parte de o surpriză neplăcută.

Banii lor fuseseră ridicaţi de reprezentanţii ANAF, veniţi în control.  Iranianul şi-a pierdut cumpătul în momentul în care un jandarm de la Brigada Specială i-a cerut să aştepte afară până la terminarea cercetărilor.

Iranianul mai spune că unul dintre jandarmnii veniţi la acţiune era băut, însă acuzaţiile au fost dezminţite de purtătorul de cuvânt al Brigazii Speciale de Interventie.

"Vă pot spune cu certitudine că sunt afirmaţii nefondate, lipsite de orice suport. Sunt pornite din supărarea cetăţeanului care se pare că dorea să recupereze o sumă de bani de la casa de schimb valutar", a declarat Dragoş Crăciun, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Pentru a-si recupera banii, cei doi soţi vor trebui să vină cu acte care să dovedească provenienţa banilor pe care voiau să-i schimbe în euro.

×
Subiecte în articol: bani jandarm
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close