Antena 3 CNN Actualitate Scandalul gunoiului din Sectorul 1, aproape de final

Scandalul gunoiului din Sectorul 1, aproape de final

Operatorul de salubritate Romprest anunţă că va relua ridicarea gunoiului în Sectorul 1, astfel că scandalul dintre Clotilde Armand şi firma de salubritate este aproape de final.

Scandalul gunoiului din Sectorul 1, aproape de final
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   16:15

Decizia a fost anunţată după ce primăria de sector a achitat o parte din facturile restante.

În acest context, compania de salubritate consideră că acesta este un prim pas pentru normalizarea relaţiilor dintre cele două instituţii.

Primăria Sectorului 1 a transferat ieri către Romprest suma de 14 milioane de lei

Banii sunt pentru plata salariilor şi pentru plata combustibilului

Compania de salubritate susţine că nu îşi mai poate susţine cheltuielile curente pentru că de încasat datorii de peste 100 de milioane de lei de la Primăria Sectorului 1.

''Mă bucur pentru compania Romprest care a luat astăzi decizia de a nu mai suspenda serviciile de salubrizare în sectorul 1, așa cum ne-au amenințat în data de 03.02.2021. Sper că acționarii și-au dat seama că este ilegal să facă asta, sper că și-au dat seama că nu le merge cu șantajul. Primăria condusă de mine este un partener onest și așa trebuie să fie și actualii acționari Romprest'',  a scris astăzi Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Mă bucur pentru compania Romprest care a luat astăzi decizia de a nu mai suspenda serviciile de salubrizare în sectorul...

Posted by Clotilde Armand on Thursday, 11 February 2021

Clotilde Armand: ''Îl vom acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest''

''O parte din acționarii Companiei Romprest SA au decis anul trecut să ne șantajeze lăsând gunoiul pe străzile Sectorului 1. Săptămâna trecută au început din nou acest șantaj amenințând că de mâine nu vor mai ridica gunoiul. Argumentele? Nu mai au bani de salarii și de combustibil din cauza că Primăria Sectorului 1 nu a plătit facturi declarate nelegale de Curtea de Conturi din vremea primarului diamant. Pentru aceste facturi Romprest a cerut executarea silită a Primăriei iar instanța le-a respins solicitarea.

Am transferat astăzi către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului. Solicitarea lor era plata a 100 milioane lei pentru facturi restante, în condițiile în care anul trecut Primăria Sectorului 1 a achitat deja 200 de milioane lei către Romprest. Totodată, sper că toți angajații acestei companii să conștientizeze că sunt importanți pentru noi și comunitatea locală.

PS: Îl vom acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest pentru toate calomniile, șantajul și linșajul mediatic orchestrat de acesta'', a precizat ieri, Clotilde Armand.

O parte din acționarii Companiei Romprest SA au decis anul trecut să ne șantajeze lăsând gunoiul pe străzile Sectorului...

Posted by Clotilde Armand on Wednesday, 10 February 2021

Citiţi şi: Romprest reia toate serviciile de salubrizare din Sectorul 1: "Avem încredere că acest conflict va fi soluţionat"

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close