Antena 3 CNN Actualitate Scandal în CNADNR. Siguranţa rutieră de pe Transalpina, în mare pericol

Scandal în CNADNR. Siguranţa rutieră de pe Transalpina, în mare pericol

Scandal în CNADNR. Siguranţa rutieră de pe Transalpina, în mare pericol
de S.T.    |    19 Aug 2015   •   17:12
Dezvăluiri incendiare despre pericolele lăsate cu bună ştiinţă pe Transalpina, şoseaua inaugurată de doar câteva zile! Cei care au aprobat deschiderea circulaţiei au ignorat cu bună ştiinţă toate avertismentele specialiştilor.

Există riscuri de căderi de stânci de pe versanţi pe unele segmente şi porţiuni în care parapeţii nu sunt în conformitate cu normele de siguranţă.

Raportul cu toate informaţiile care arată că nu respectă normele de siguranţă există şi a fost transmis directorilor din cadrul CNADNR, dar avertismentele privind siguranţa nu au fost luate în seamă.

Oamenii care au făcut publice problemele de la reabilitarea Transalpina au fost puşi sub ancheta disciplinară.

Claudiu Ţuţulan, angajat CNADNR, şef de tură Direcţia de Drumuri Craiova, a vorbit, în direct la Antena 3, despre scandalul creat.

"Tot ce facem acum se numeşte cârpeală. Eu vreau să-l întreb pe domnul Neaga (Directorul general al CNADNR -.red.) cine este răspunzător de banii care se folosesc acum. Noi nu facem Transalpina pentru cei cu pensiuni, ci pentru vieţile oamenilor. Oamenii plătesc taxe ca să circule în condiţii de siguranţă pe sectorul de drum", a spus Claudiu Ţuţulan, miercuri, la "Esenţial cu Mihaela Bârzilă".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Esenţial"




×
Subiecte în articol: CNADNR transalpina CNADNR
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close