Antena 3 CNN Actualitate Scandal între simpatizanţii PSD şi liderii PDL, în localitatea Racşa din Satu Mare (VIDEO)

Scandal între simpatizanţii PSD şi liderii PDL, în localitatea Racşa din Satu Mare (VIDEO)

Scandal între simpatizanţii PSD şi liderii PDL, în localitatea Racşa din Satu Mare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Sep 2010   •   20:25

Îmbrânceli, înjurături şi palme în localitatea Racşa, din Satu Mare. Beligeranţi au fost un grup de simpatizanţi PSD şi câţiva lideri PDL. Fiul candidatului PSD la primăria comunei îl acuză pe şeful PDL Satu Mare că l-a pălmuit. Acesta spune că doar l-a mângaiat. Scandalul a avut loc în aşteptarea preşedintelui PSD Victor Ponta venit să susţină candidatul la primărie.

Scandalul a pornit în centrul localităţii Racşa din Satu mare, unde peste 500 de simpatizanţi ai PSD se adunaseră să-l aştepte pe preşedintele partidului, Victor Ponta. Spre prânz, în atmosfera şi aşa încărcată de aşteptare, a venit o delegaţie a PDL, condusă de liderul judeţean, deputatul Ioan Holdiş.

Social-democraţii i-au acuzat pe cei de la PDL că au venit special, pentru a provoca scandal. Deputatul Ioan Holdiş a insitat să vorbească oamenilor, dar a reuşit să spună numai câteva cuvinte.

Oamenii i-au acuzat pe democrat-liberali că le-au tăiat salariile, că vor să le taie pensiile şi că au distrus ţara. Cele două tabere au început să se îmbrâncească, şi până la urmă, liderii PDL au fost îndepărtaţi. În toată tevatura, Vasile Betea, fiul cadidatului PSD la funcţia de primar al comunei Racşa, susţine că a fost pălmuit de deputatul PDL Ioan Holdiş. În replică, acesta a le-a spus poliţistilor că doar l-a "mângâiat" pe tânăr. Liderul PSD, Victor Ponta, a sosit după ce conflictul fusese aplanat şi democtrat-liberalii părăsiseră piaţa primăriei din Racşa.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: scandal PSD
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close