Antena 3 CNN Actualitate Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat

Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat

Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat
17 Feb 2018   •   19:31

Update: Protestul organizat la Cotroceni împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a încheiat, în jurul orei 19,00, după aproximativ patru ore. 

La manifestaţie au participat aproximativ 100 de persoane care au scandat "Iohannis şi DNA au distrus Justiţia" sau "DNA, fără cucuvea". O parte dintre manifestanţi au adus cu ei portocale. 

UPDATE: 15.00

Jurnalistul Mălin Bot s-a amestecat în mulțimea de la protestul început sâmbătă după-amiază la Palatul Cotroceni, fapt care a declanșat un val de nemulțumire.

Oamenii au incercat să-l facă să plece, moment în care jandarmii au intervenit.

La protest a apărut și prezent si celebrul Sandy, protestatarul care a lovit în urmă cu câteva luni un bătran în fața Guvernului.

Inițiatorul mitingului, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, a declarat că prezența lui Mălin Bot și a protestatarului bătăuș Sandy s-a vrut o provocare.

"Ne așteptam să existe acestă povocare, numai că noi față de acești domni care au încercat să provoace avem următoarele lucruri: nu avem nici banii lor, nu avem nici rețeaua și bazele de date pe care le au în mediul online, nu avem nici sprijinul serviciilor de informații, nu avem nici tot acest aranjament al #Rezist care știe să facă și să dreagă", a spus Daniel Dragomir.

----------------------------

Un miting a fost anunțat la Palatul Cotroceni din București pentru sâmbătă după-amiază.

Protestul a fost organizat de Inițiativa Civică 3.0 a fostului ofițer SRI Daniel Dragomir.

Printre participanți se numără și deputatul PSD Liviu Pleșoianu.

Protestul a fost anunțat pentru ora 15.00.

Liviu Pleșoianu a explicat la Antena 3 care este motivul pentru care participă la acest miting:

"Eu merg acolo pe 'persoană fizică', ca să spun așa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această țară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploiești', cât de dăunătoare sănătății democrației noatre sunt 'portocalele de Ploiești', este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată țara s-a aflat", a spus Liviu Pleșoianu, făcând referire la dezvăluirile Antena 3 referitoare la abuzurile procurorului DNA Ploiești Mircea Negulescu, poreclit "Portocală".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close