Antena 3 CNN Actualitate Scandal monstru la un liceu din Ploiești. Ce a putut să posteze un profesor pe Facebook

Scandal monstru la un liceu din Ploiești. Ce a putut să posteze un profesor pe Facebook

Scandal monstru la un liceu din Ploiești. Ce a putut să posteze un profesor pe Facebook
Sursa foto: Foto: freeimages.com
22 Ian 2016   •   13:59

Un scandal presărat cu acuze grave a izbucnit la Colegiul Național Jean Monnet (Pedagogic) din Ploiești. Un grup de elevi și părinți reclamă un profesor de fizică din cadrul instituției de învățământ, acuzându-l că a avut și manifestă în continuare față de unele eleve un comportament nu numai imoral, ci și ieșit din zona legalității.

Mai mult, profesorul de fizică a folosit pe propriul cont de Facebook un limbaj injurios la adresa unor eleve. APH așteaptă o reacție clară atât din partea unității de învățământ, a Inspectoratului Școlar Județean Prahova, cât și din partea profesorului vizat de acuzații.

„Există de doi ani zvonuri la nivelul întregii școli legate de faptul că domnul profesor ar fi avut o relație cu una dintre eleve, aflată cum în clasa a XII-a. Nu aș fi amintit despre acest fapt, dacă de câteva zile domnul profesor nu ar manifesta o atitudine șocantă față de unele eleve, printre care și subsemnata. Înțeleg că eleva respectivă nu ar mai dori să continue relația respectivă, iar domnul profesor ar considera că eu, împreună cu alte eleve, am fi convins-o pe respectiva fată să renunțe la relație. De aici au început șicane de tot felul și abordări pe hol pe care eu nu le înțeleg, nu le accept și nu le consider normale din partea unui cadru didactic. Fiecare face ce vrea în viață, însă nu înțeleg ce vină am eu sau alte colege ca să pățim așa ceva", reclamă una dintre eleve.

Citiți întreaga declarație și postările jignitoare ale profesorului pe actualitateaprahoveana.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close