Antena 3 CNN Actualitate Șefii Consiliului Județean din Vaslui refuză să poarte masca la ședințe: 'Vreți să ne luăm la bătaie sau ce vreți să facem?'

Șefii Consiliului Județean din Vaslui refuză să poarte masca la ședințe: 'Vreți să ne luăm la bătaie sau ce vreți să facem?'

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, refuzã sã poarte mascã de protecție în spațiile închise, lucru care i-a revoltat pe consilierii PNL. Și vicepresedintele CJ Vasile Mariciuc și consilierii Dan Cain și Mãdãlin Cãciulã au preluat exemplul lui Buzatu, spre nemulțumirea celorlalți peste 30 de participanți la ședință.

Șefii Consiliului Județean din Vaslui refuză să poarte masca la ședințe: 'Vreți să ne luăm la bătaie sau ce vreți să facem?'
Sursa foto: Hepta
21 Mai 2020   •   23:35

Consilierii i-au atras atenția liderului PSD Vaslui că el însuși a semnat o dispoziție potrivit cãreia atât angajații, cât si vizitatorii trebuie sã poarte în instituție mãsti de protecție care sã le acopere nasul și gura.

“Dispozitia datã de dvs. este doar de formã? Am citit-o la intrarea în institutie, m-am dezinfectat, mi-am pus mascã, mãnusi. Dar ori purtãm toti, ori nu mai purtãm?”, i-a spus consilierul Gelu Viziteu.

”Dacã dvs. nu respectati ceea ce dvs. ati aprobat, referitor la cum se intrã în aceastã institutie, cu mascã, cu distantare socialã, cum aveti pretentia ca cetãtenii din Vaslui sã le respecte?”, i-a reproșat un alt coleg.

Revoltat de insistențe, Buzatu a răbufnit cu pumnul în masă: “Vreti sã ne luãm la bãtaie sau ce vreti sã facem? Suntem într-un stat constituțional, nu puteți dvs. sã mã obligatț pe mine sã port mascã”, relatează vremeanoua.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close