Antena 3 CNN Actualitate Scandal sexual la Spitalul Socola din Iași. Ce făceau bolnavii în timp ce medicii se uitau la TV

Scandal sexual la Spitalul Socola din Iași. Ce făceau bolnavii în timp ce medicii se uitau la TV

Scandal sexual la Spitalul Socola din Iași. Ce făceau bolnavii în timp ce medicii se uitau la TV
Sursa foto: foto: pixabay.com
05 Ian 2017   •   10:02

Un mare scandal sexual a ingrozit Iasul. Scenele greu de imaginat s-au petrecut intre mai multi barbati la Spitalul Socola din Iași. Cazul a ajuns pe masa politistilor, după ce totul a iesit la iveala la inceputul acestui an, scrie BZI.ro.

Scenele petrecute intre peretii unitatii medicale par a fi desprinse din filmele cu sadomasochisti. Un tanar de 25 de ani, din Iasi, a fost batjocorit de alti doi colegi de salon, chiar in incinta Spitalului de Psihiatrie "Socola".

Acestia sunt internati la regim inchis. O ancheta interna se afla in desfasurare la Institutul de Psihiatrie "Socola" Iasi, dupa ce rudele unui pacient internat au anuntat ca acesta ar fi fost violat de alti doi bolnavi, in noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

S-a depus sesizare la Politie, iar conducerea Institutului de Psihiatrie "Socola" a demarat o ancheta pentru a stabili cine nu si-a indeplinit atributiile de serviciu, lasand bolnavii nesupravegheati.

Conducerea spitalului incearca acum sa stabileasca unde era personalul in acea noapte si cum de s-a putut produce un asemenea incident neplacut. Din cate se pare, cei doi violatori s-au napustit in toiul noptii asupra tanarului si l-au supus la chinuri greu de imaginat.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close