Antena 3 Actualitate Scandalagiul din Gorj a distrus mașina poliției cu furca și i-a amenințat pe polițiști. Nimic nu stătea în calea lui. Autoritățile au luat arma și l-au împușcat. Trei gloanțe l-au nimerit

Scandalagiul din Gorj a distrus mașina poliției cu furca și i-a amenințat pe polițiști. Nimic nu stătea în calea lui. Autoritățile au luat arma și l-au împușcat. Trei gloanțe l-au nimerit

17 Sep 2019   •   09:00
Scandalagiul din Gorj a distrus mașina poliției cu furca și i-a amenințat pe polițiști. Nimic nu stătea în calea lui. Autoritățile au luat arma și l-au împușcat. Trei gloanțe l-au nimerit
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Un scandalagiu din Gorj a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă! Doi agenţi chemaţi să aplaneze un conflict au fost atacaţi cu o furcă de agresor. 

Individul le-a distrus maşina şi apoi şi-a asmuţit şi câinele asupra lor. Agenţii au tras câteva focuri de avertisment în aer. Dar, pentru că bărbatul furios nu s-a potolit, au fost nevoiţi să-l împuşte.

Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul şi-a bătut întâi soţia, iar apoi a pornit spre locuinţa unuia dintre cei doi fraţi, ca să se răzbune pentru un conflict mai vechi. Îşi ameninţa familia cu moartea de ceva vreme. 

De teamă, oamenii nu au ieşit din casă. Au sunat, în schimb, la 112. În tot acest timp, bărbatul le-a furat o remorcă din curte. Poliţiştii chemaţi în ajutor i-au dat de urmă în scurt timp. 

Scandalagiul a distrus maşina de poliţie cu furca şi i-a ameninţat şi pe poliţişti. Nu a fost convins să se potolească nici când poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical. 

Trei gloanţe l-au nimerit. Poliţiştii au chemat apoi o ambulanţă ca să-l ducă la spital. Procurorii au deschis dosar penal pe numele lui pentru ultraj şi distrugere.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close