Antena 3 CNN Actualitate Scandalul Odorheiu Secuiesc și micii de la Kaufland. Ce se ascunde de fapt în spatele filmulețului „Străin în țara mea”

Scandalul Odorheiu Secuiesc și micii de la Kaufland. Ce se ascunde de fapt în spatele filmulețului „Străin în țara mea”

Scandalul Odorheiu Secuiesc și micii de la Kaufland. Ce se ascunde de fapt în spatele filmulețului „Străin în țara mea”
Sursa foto: Foto: captura video
01 Sep 2017   •   15:55

Scandalul „Odorheiu Secuiesc și micii de la Kaufland” a inflamat media și nu numai. Se știe că vloggerul clujean "Milițianul" a mers la supermarket și a cerut mici, fiind refuzat pentru că nu știa maghiara.

Ce se ascunde însă în spatele acestui scandal? Jurnaliștii de la dcnews au făcut o analiză și scot la iveală câteva detalii.

Mai precis, filmulețul a fost regizat. „Omul a avut de la început un scop și acela nu era să mănânce mici, ci să arate, cum spuneam de la început, cum crede el că sunt oamenii din Ținutul Secuiesc, adică răi. Ne anunță, încă de la începutul clipului, că are o cunoștință care i-a zis că dacă ajunge în Odorheiu Secuiesc și vrea să ceară ceva în limba română la Kaufland, la mici, nu este servit dacă aude vânzătoarea că ești român. (...) Apoi se observă clar încă o "tăietură" pe video și după aceea, se vede cum vănzătoarea îi întinde banii să-și ia micii de unde vrea”, scriu jurnaliștii.

Un alt detaliu important este data când a fost făcut public acest video: 31 august, adică exact de Ziua Limbii române.

 

×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close