Antena 3 CNN Actualitate Scene incredibile. Bătaie cu coasa în centrul oraşului

Scene incredibile. Bătaie cu coasa în centrul oraşului

Scene incredibile. Bătaie cu coasa în centrul oraşului
29 Sep 2015   •   14:08

Bătaie cu coasa, noaptea trecută, între patru indivizi. Nu undeva la ţară, ci în municipiul Constanţa. Doi dintre bărbaţi au ajuns la spital, iar ceilalţi doi la audieri, la poliţie. Scandalul sângeros a fost oprit de un echipaj de jandarmi, scrie reporterntv.ro.

Cei patru protagoniști ai bătăii, toți constănțeni, sunt prieteni. Seara trecută aveau o destinație comună, numai că în zona Gării din Constanța, au uitat de amiciție și au luat-o pe o cale greșită, la propriu.

Mărul discordiei ar fi fost, spun oamenii legii, nepoata unuia dintre ei.

Doi bărbați, de 41 și 28 de ani, au fost răniți. Din fericire, tăieturile nu le-au pus viața în pericol, spun medicii de la ambulanță.

"La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu asistent. A găsit acolo patru victime ale unei agresiune, dintre care două au fost transportate la spital", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Nu s-a ajuns la o tragedie pentru că un echipaj de jandarmi i-a despărțit pe bătăuși.

"Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Văzând că două dintre persoane necesitau îngrijiri medicale, s-a solicitat intervenția medicilor", a precizat plt. Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Constanța.

Atacatorul de 36 de ani și un alt scandalagiu de 17 ani au ajuns la poliție pentru declarații. Deocamdată, victimele lor nu au depus plângere.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close