Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante în centrul Capitalei! Femeie bătută cu bestialitate de propriul fiu. Poliția s-a sesizat din oficiu - VIDEO cu un puternic impact emoțional

Scene șocante în centrul Capitalei! Femeie bătută cu bestialitate de propriul fiu. Poliția s-a sesizat din oficiu - VIDEO cu un puternic impact emoțional

Scene șocante în centrul Capitalei! Femeie bătută cu bestialitate de propriul fiu. Poliția s-a sesizat din oficiu - VIDEO cu un puternic impact emoțional
04 Iun 2018   •   10:20

Update: O femeie a fost bătută cu bestialitate pe o stradă din Capitală de fiul ei, bărbatul, cunoscut cu afecţiuni medicale, fiind internat în prezent într-o unitate de specialitate.

În mediul online au apărut imagini cu scenele de violenţă care ar fi fost înregistrate de o cameră de supraveghere de pe Bulevardul Regina Maria. Poliţia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în data de 2 iunie, la miezul nopţii, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că pe Bd. Regina Maria, nr. 43, o femeie este agresată de un tânăr şi la faţa locului s-au deplasat cu operativitate agenţi de siguranţă publică, care au identificat persoana vătămată, precum şi agresorul, care era fiul acesteia.

"Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma acestora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viaţa în pericol, motiv pentru care a părăsit unitatea de primiri urgenţe. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, a fost internat într-o unitate de specialitate. Secţia 14 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând a fi stabilită întreaga situaţie de fapt şi a fi dispuse măsuri în consecinţă", arată reprezentanţii DGPMB.

În imagini se vede cum un bărbat cu bustul gol ia pe sus o femeie pe care care o târăşte câţiva metri pe trotuar. La un moment dat, victima, căzută la pământ, încearcă să se ridice. Agresorul se năpusteşte asupra ei cu picioarele.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia agresată nu a depus plângere împotriva fiului său, iar bărbatul ar avea grave probleme psihice, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie ''Al. Obregia''.

Știre inițială: Scene şocante suprinse pe un bulevard din Capitală. Imaginile, filmate de o cameră de supraveghere, arată cum o femeie este bătută cu bestialitate în plină stradă. Iar autorul agresiunii ar fi, potrivit martorilor, chiar fiul acesteia.

Revoltător este şi faptul că nici un trecător nu intervine să-l oprească.

Episodul de o violenţă extremă a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de pe Bulevardul Regina Maria. În imagini se vede cum un bărbat, la bustul gol şi desculţ, ia pe sus o femeie, pe care care o târăşte câţiva metri pe trotuar. La un moment dat, victima, căzută la pământ, încearcă să se ridice. Agresorul se năpusteşte din nou asupra ei cu picioarele.

După ce se opreşte câteva secunde din seria de lovituri, bărbatul continuă nestingherit să o agreseze pe cea despre care martorii spun că i-ar fi mamă. Nimeni dintre cei prezenţi nu intervine.

Între timp, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, în vreme ce mama sa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia agresată nu a depus plângere impotriva fiului care a bătut-o cu bestialitate, însă poliția s-a sesizat din oficiu privind comiterea infracțiunii de violență în familie. Agresorul ar avea grave probleme psihice şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

×
Subiecte în articol: scene socante centrul Capitalei

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close