Antena 3 CNN Actualitate SCHIMBAȚI-VĂ VIAȚA ÎN ANUL 2019: Înscrieți-vă la LINK Academy cu doar 68€ pe lună (P)

SCHIMBAȚI-VĂ VIAȚA ÎN ANUL 2019: Înscrieți-vă la LINK Academy cu doar 68€ pe lună (P)

 SCHIMBAȚI-VĂ VIAȚA ÎN ANUL 2019: Înscrieți-vă la LINK Academy cu doar 68€ pe lună (P)
28 Dec 2018   •   13:41

Sfârșitul anului este cel mai bun moment să tragem linie și să analizăm toți factorii care au stat la baza succeselor și insucceselor din anul pe care îl lăsăm în urmă.

Acum este momentul ideal să profităm de energia pozitivă a sărbătorilor și să luăm decizii noi care ne vor ajuta să facem următoarele 12 luni semnificativ mai diferite și mai importante decât cele ale acestui an.

La atingerea acestui scop vă poate ajuta și LINK Academy care de Anul Nou vă oferă o reducere de 45% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și bine plătite profesii în IT.

Profitați de Noul An și creați-vă noi oportunități pentru succes în IT

Începem Anul Nou cu o ofertă care poate fi decizia voastră cea mai bună de Anul Nou.

Până pe 3 ianuarie, LINK Academy vă asigură înscrierea la cel mai mic preț al anului, așadar, școlarizarea de un an de zile pentru una dintre cel mai bine plătite profesii din IT poate începe de la doar 1099 euro sau de la doar 68 de euro pe lună, dacă alegeți plata în rate.

Dacă sunteți interesați de IT, aceasta este o oportunitate unică să vă schimbați viața în anul 2019, să vă asigurați succesul și să dobândiți competențele necesare pentru jobul și salariul dorit.

Recunoașteți-vă talentele și transformați-le în cele mai căutate cunoștințe și abilități IT

De mulți ani de zile joburile în IT se găsesc cel mai rapid, iar previziunile ne spun că această tendință va continua și în viitor. Totuși, atunci când vă alegeți cariera, este foarte important să vă gândiți care dintre domeniile IT corespunde intereselor voastre pentru ca, pe lângă un salariu excelent și oportunitatea de a găsi rapid un job, să vă și mândriți cu ceea ce faceți.

Oferta LINK Academy de Anul Nou vă ajută, în condiții speciale, să începeți să vă construiți o carieră de succes într-unul din cele 6 domenii IT principale: Programare, Design și multimedia, Administrarea rețelelor, IT business, Design 3D și CAD sau Dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Școlarizarea la unul dintre aceste programe vă permite să vă dezvoltați competențe care vă vor transforma în profesioniști în scrierea codurilor de programare, administrarea rețelelor de calcul sau crearea aplicațiilor mobile care astăzi sunt o parte inevitabilă a vieților noastre. Pe lângă aceasta, puteți opta și pentru crearea obiectelor 3D și alte soluții grafice sau pentru conducerea proiectelor IT, conceperea campaniilor de marketing online și încă multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți departamentul dorit și în mai puțin de un an de zile de la începerea școlarizării, veți deveni un profesionist calificat care face parte din industria cu cel mai rapid ritm de creștere din lume.

Certificări internaționale - dovada cunoștințelor voastre

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă posibilitatea să obțineți una dintre certificările de prestigiu în domeniul în care v-ați perfecționat. În acest fel obțineți o dovadă a cunoștințelor dobândite și deveniți un profesionist calificat care nu va avea concurență pe piață și care își va găsi foarte ușor locul de muncă dorit.

Acum aveți posibilitatea să obțineți certificări recunoscute pe plan internațional, care vor reprezenta o referință pentru o carieră de succes. LINK Academy colaborează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituții și companii lider în IT, ca Microsoft, Adobe, Oracle, Zend sau Departamentul pentru Examinări Internaționale al Universității Cambridge, acestea fiind doar câteva dintre adresele de la care vă pot ajunge certificările renumite după susținerea cu succes a examenelor.

Grăbiți-vă! Numărul de locuri este limitat!

Anul Nou este cel mai bun moment să luați decizii și să faceți ceva cu viața voastră. În timp veți vedea că școlarizarea la LINK Academy este cea mai bună decizie pe care o puteți lua în acest moment, decizie care vă va schimba viața și cariera.

 

Vă reamintim că oferta de înscriere la LINK Academy la preț redus durează doar până pe 3 ianuarie, iar cererea de înscriere se poate trimite prin intermediul acestui link.


 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close