Antena 3 CNN Actualitate Se cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne: „Doar o ultimă gafă dintr-un şir nesfârşit"

Se cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne: „Doar o ultimă gafă dintr-un şir nesfârşit"

Se cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne: „Doar o ultimă gafă dintr-un şir nesfârşit"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Aug 2017   •   20:34

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi afirmă că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze după ce subordonaţii săi l-au "pierdut" de sub supraveghere pe omul de afaceri Avraham Morgenstern. 

"În orice stat unde exista responsabilitatea funcţiei publice, doamna Carmen Dan, ministrul de Interne, ar trebui să demisioneze după ce subordonaţii săi l-au "pierdut" de sub supraveghere pe omul de afaceri Avraham Morgenstern, partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre, coleg apropiat - ce coincidenţă! - cu doamna Carmen Dan. Iresponsabilitatea dovedită de poliţiştii care asigurau controlul judiciar - şi care practic au facilitat fuga lui Morgenstern prin pasivitatea lor - implică un eşec al sistemului păstorit de Carmen Dan în ansamblu. În orice situaţie de gen, un ministru răspunde în solidar cu cei care au greşit - nu încearcă să scape mimând anchete şi pedepse exemplare", a scris Raeţchi, vineri, pe Facebook. 

El susţine că aceasta este "doar o ultimă gafă dintr-un şir nesfârşit" al ministrului de Interne, dând ca exemple "politizarea DGPI, pensionarea şi reangajarea imediată a propriilor consilieri din minister pe sume inadmisibile, folosirea sintagmei "lovitura de stat", din funcţia de ministru de Interne, în timpul luptelor interne din PSD Dragnea - Grindeanu, întocmirea şi prezentarea unei liste a protestatarilor cu notorietate din ianuarie, din Piaţa Victoriei". 

"Chiar şi într-un regim de tip Dragnea - PSD, incompetenţa ar trebui, totuşi, să aibă un sfârşit", conchide Raeţchi. 

×
Subiecte în articol: carmen dan
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close