Sebastian Ghiță a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat în toată țara

21 Dec 2016   •   21:25
Sebastian Ghiță a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat în toată țara

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia procurorii DNA Ploieşti au emis miercuri un mandat de aducere, a fost dat în consemn la frontieră şi este căutat de poliţişti pe teritoriul întregii ţări, au declarat surse apropiate anchetei. 

Potrivit acestora, Sebastian Ghiţă a fost căutat la domiciliul său şi la mai multe adrese despre care se cunoştea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit. 

Poliţiştii îl caută în continuare pe Sebastian Ghiţă, sursele citate precizând că a fost dat în consemn la punctele de frontieră şi că este căutat pe teritoriul întregii ţări. 

Procurorii DNA Ploieşti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei. 

Potrivit acestora, Ghiţă a fost citat să se prezinte la DNA Ploieşti la ora 12,00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimiţându-şi avocaţii, care au refuzat să facă declaraţii în faţa presei. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close