Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la IPJ Prahova, unde trebuia să semneze pentru controlul judiciar

Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la IPJ Prahova, unde trebuia să semneze pentru controlul judiciar

Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la IPJ Prahova, unde trebuia să semneze pentru controlul judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Dec 2016   •   11:15

UPDATE: Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, unde era aşteptat joi, la ora 10.30, pentru a semna conform procedurilor, în cadrul controlului judiciar dispus în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

Patronul RTV, Sebastian Ghiţă, dispărut de zece zile, ar fi trebuit să se prezinte astăzi în faţa poliţiştilor din Prahova pentru a semna controlul judiciar. Puţine şanse însă în condiţiile în care tot mai multe voci susţin că ar fi fugit din ţară de teama unui mandat de arestare preventivă.

Acum, pentru că Ghiţă nu a venit la poliţie, procurorii DNA pot cere un mandat de arestare, ceea ce ar duce la urmărirea generală a fostului deputat.

Procurorii DNA Ploiești au emis, săptămâna trecută, un mandat de aducere pe numele fostului deputat, după ce acesta nu s-a prezentat pentru audieri în dosarul Ponta-Blair.

În aceste condiții, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său și la mai multe adrese despre care se cunoștea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close