Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, cel mai căutat om din România în acest moment. Poliția, la Ghiță acasă vineri dimineață

Sebastian Ghiță, cel mai căutat om din România în acest moment. Poliția, la Ghiță acasă vineri dimineață

Sebastian Ghiță, cel mai căutat om din România în acest moment. Poliția, la Ghiță acasă vineri dimineață
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
23 Dec 2016   •   11:10

Poliția a fost la Sebastian Ghiță acasă, vineri dimineață. Se pare că polițiștii au avut de lăsat un document.

Conform reporterului Antena 3, polițiștii au înmânat un document unui membru al familiei, cel mai probabil socrul acestuia, apropiat de fostul deputat.

Acesta a stat de vorbă cu jurnaliștii Antena 3 și a explicat că Ghiță nu se ferește de justiție, ci “de oamenii care acționează greșit în justiție”.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia procurorii DNA Ploieşti au emis miercuri un mandat de aducere, a fost dat în consemn la frontieră şi este căutat de poliţişti pe teritoriul întregii ţări, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, Sebastian Ghiţă a fost căutat la domiciliul său şi la mai multe adrese despre care se cunoştea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit.

Poliţiştii îl caută în continuare pe Sebastian Ghiţă, sursele citate precizând că a fost dat în consemn la punctele de frontieră şi că este căutat pe teritoriul întregii ţări.

Procurorii DNA Ploieşti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close