Antena 3 CNN Actualitate Șef nou la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aprobat în ședința CSAT

Șef nou la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aprobat în ședința CSAT

General-maior Ionel-Sorin Bălan a fost desemnat noul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, în ședința de miercuri a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. El asigura conducerea STS de la demisia lui Ionel Vasîlca, din iulie anul trecut.

Șef nou la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aprobat în ședința CSAT
Sursa foto: Hepta
27 Mai 2020   •   16:09

”Preşedintele României a propus Consiliului Suprem de Apărare a Ţării numirea domnului general-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Propunerea a fost aprobată de către CSAT”, a anunţat Administraţia Prezidenţială imediat după terminarea ședinței

General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluţiei profesionale şi militare, ocupând funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

El l-a succedat pe Ionel Sorinel Vasilca, care a demisionat în iulie 2019, în contextul scandalului legat de erorile în localizarea Alexandrei Măceşanu, adolescenta răpită la Caracal de către Gheorghe Dincă, care sunase la numărul unic de urgență.

×
Subiecte în articol: STS
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close