Antena 3 CNN Actualitate Șeful ANOFM, prins băut la volan. Ce alcoolemie avea Victor Picu

Șeful ANOFM, prins băut la volan. Ce alcoolemie avea Victor Picu

Șeful Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Victor Picu, care are și rang de secretar de stat în Ministerul Muncii, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins băut la volan. Potrivit rezultatelor alcooltestului, Picu avea 0,46% alcool în aerul expirat.

Șeful ANOFM, prins băut la volan. Ce alcoolemie avea Victor Picu
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    02 Aug 2020   •   16:30

Șeful ANOFM, Victor Picu, a fost tras pe dreapta de polițiști de la Rutieră la Piața Victoriei, pentru un control de rutină. A fost testat cu aparatul etilotest, pentru că oamenii legii au avut câteva suspiciuni în momentul în care l-au văzut.

Picu a fost condus apoi la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din București pentru recoltare de probe biologice și i s-a întocmit și un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În plus s-a ales și cu permisul suspendat.

Și un șef din Poliție a fost prins băut la volan: "Am băut și eu o bere - cine greșește, plăteste!"

Șeful Direcției control intern Ionică Iulian, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost prin în stare de ebrietate la volan. În momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest, Iulian avea o alcoolemie de 0,22 alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii care l-au depistat băut la volan pe Ionică Iulian i-au reținut imediat permisul de conducere. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe o stradă din București, iar totul a fost ținut secret de reprezentanții Poliției.

 

×
Subiecte în articol: Victor Picu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close