Antena 3 Actualitate Șeful SIE, sfidare incredibilă! Soția lui Mihai Răzvan Ungureanu continuă să primească bani de la austrieci

Șeful SIE, sfidare incredibilă! Soția lui Mihai Răzvan Ungureanu continuă să primească bani de la austrieci

11 Ian 2016   •   20:51

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, la ”Subiectiv”, sumele importante de bani primite de soția șefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, de la o companie austriacă.

Potrivit declarației de avere a soțului ei, Daniela Ungureanu, medic la Institutul Fundeni din Capitala, a primit anul trecut 84.000 de euro de la OMV Austria pentru ”servicii de consultanță medicală”.

Nu punem problema ilegalității acestei situații, ci ridicăm problema unei eventuale vulnerabilități a statului român, pe actuala scenă geopolitică, a subliniat Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

Soția lui Mihai Răzvan Ungureanu nu este pentru prima dată într-o astfel de situație. Despre banii de la OMV s-a aflat și în 2012, când Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit prim-ministru de către Traian Băsescu.

Atunci, Traian Băsescu spunea că este ilegal ca soţia şefului SIE să fie angajata unei firme din străinătate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close