Antena 3 CNN Actualitate Senatorii sunt campioni la plimbarea cu maşina

Senatorii sunt campioni la plimbarea cu maşina

Senatorii sunt campioni la plimbarea cu maşina
12 Apr 2007   •   23:34

Mulţi kilometri în plus, consumuri astronomice şi modificări pe foile de parcurs. Sunt câteva dintre nergulile de care vorbeşte acum şeful direcţiei Transporturi din Senat. O face la o zi după ce a aflat că va fi demis la cererea şoferilor care miercuri au făcut grevă. Acum el acuză că neregulile de la garaj s-au făcut cu acordul demnitarilor. Campioni la plimbarea cu maşina sunt Puiu Haşotti, Teodor Meleşcanu, Nicolae Văcăroiu, Mihai Unghianu şi Ioan Chelaru. Împreună, ei fac pe zi 2.400 de km. Distanţa Bucureşti-Paris.

Puiu Haşotti, senator PNL - 672 km/zi lucrătoare
Teodor Meleşcanu, senator PNL - 573 km/zi lucrătoare
Nicolae Văcăroiu, preşedinte Senat - 447 km/ zi lucrătoare
Mihai Unghianu, senator PRM - 359 km/zi lucrătoare
Ioan Chelaru, senator PSD - 347 km/zi lucrătoare

Şeful şoferilor din Senat este convins că dezvăluirea acestor cifre îi vor grăbi debarcarea de care ştie că i se pregăteşte de mult. ?Există grupuri de interese care doresc eliminarea mea din sistem. De aproximativ şapte luni am fost scos din toate comisiile de achiziţii publice tocmai pentru că am deranjat anumiţi furnizori?, a precizat Daniel Fădur, director direcţia Transporturi - Senat

Pe de altă parte, senatorii acuzaţi că se plimbă prea mult susţin că pot justifica deplasările. De fapt, pe la colţurile garajului Senatului se şopteşte că sunt mult mai mulţi senatori care depăşesc numărul de kilometri. Însă, nu apar în clasament pentru că şoferii au modificat foile de parcurs, spun surse din Senat.

Observator

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close