Antena 3 CNN Actualitate Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a fost reţinut în urma unui scandal cu bâte și topoare

Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a fost reţinut în urma unui scandal cu bâte și topoare

Sergiu Ciobotariu, tânărul din Iaşi care a mers călare la maternitate, ca să-și vadă copilul, a ajuns după gratii în urma unui scandal.

Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a fost reţinut în urma unui scandal cu bâte și topoare
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2022   •   23:49

Sergiu Ciobotariu şi fratele său au bătut un bărbat cu care au avut un conflict mai vechi. Cei doi au pornit agresiunea înarmați cu bâte și topoare. În ajutorul lor a mai venit un bărbat, iar victima a fost bătută cu brutalitate de cei trei.

Sergiu Ciobotariu și fratele său au fost reținuți

”Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tânărul Sergiu Ciobotariu a devenit cunoscut după ce a fost oprit de polițiștii ieșeni pentru că a intrat în oraș pe cal. Bărbatul a explicat atunci că nu avea bani de taxi și nu a reușit să convingă pe nimeni să-l ducă la maternitate, în plină pandemie de coronavirus.

Cătălin Moroșanu, auzind de gestul pe care l-a făcut pentru familia sa, a început o strângere de fonduri și a cumpărat pentru familia lui Sergiu o casă.

Sergiu Ciobotariu a vândut mai apoi casa primită din donaţiile oamenilor impresionaţi de povestea lui.

Citiţi şi: Reacția lui Moroșanu după ce s-a aflat că Sergiu, tatăl călăreț, le-a dat unor interlopi casa obținută din donații

×
Subiecte în articol: Sergiu Ciobotariu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close