Antena 3 CNN Actualitate Seria de citate scrise de Luiza Melencu pe contul său de Facebook: ''Și soarele este singur pe cer, dar încă strălucește!''

Seria de citate scrise de Luiza Melencu pe contul său de Facebook: ''Și soarele este singur pe cer, dar încă strălucește!''

Seria de citate scrise de Luiza Melencu pe contul său de Facebook: ''Și soarele este singur pe cer, dar încă strălucește!''
Sursa foto: Foto: Luiza Melencu/ Facebook
09 Aug 2019   •   12:27

Postările de pe Facebook ale Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal de pe 14 aprilie arată că adolescenta era o fire boemă care îşi iubea nespus familia şi prietenii.

Fotografiile Luizei erau însoţite de diferite citate, fie despre viaţă, fie despre oameni. Aşa a ales Luiza să le arate dragostea celor pe care îi iubea.

Într-o fotografie în care adolescenta apare alături de bunicii ei, Luiza a scris: ‘’Bunicii, oameni cu argint în păr și aur în inimă’’.

Într-o altă fotografie în care apare alături de o altă tânără, Luiza a scris: Prietenii sunt ca stelele. Nu îi vezi mereu, dar știi că ei sunt întotdeauna acolo''.

''Poate nu sunt frumoasă, dar am caracter'', este descrierea pe care Luiza a făcut-o la altă fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze.

Pe lângă faptul că era o fire boemă şi sensibilă, Luiza era şi o fire optimisă, drept pentru care a scris şi câteva citate motivaţionale:

''Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!

"La fel cum dincolo de frică va fi tot timpul iubire''

''În viață, trebuie să ai mai mult decât arăți și să spui mai puțin decât știi''

''Și soarele este singur pe cer, dar încă strălucește''.

''Nu mereu ai nevoie de un plan, câteodată trebuie sa tragi aer în piept, sa crezi, sa lași sa treacă și sa vezi ce se întâmplă mai departe.''

Luiza Mihaela Melencu avea 18 ani şi era din comuna doljeană Dioşti. Adolescenta a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. 

Gheorghe Dincă a mărturisit că atât pe ea, cât şi pe Alexandra Măceşanu le-a lovit la furie, fără intenţia de a le ucide.

Citţi şi: Luiza Melencu apare activă pe contul de Facebook: De ce nu răspunzi pe messenger?

Citiţi şi: Criminalul din Caracal avea o viață dublă. Cine era cu adevărat Gheorghe Dincă pe Facebook

 

 

×
Subiecte în articol: Caracal Facebook Luiza Melencu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close