Sexy preselecţie: Din cluburile de noapte, inspectoare la Agenţia Naţională de Integritate (FOTO)

09 Sep 2008   •   14:10
Sexy preselecţie: Din cluburile de noapte, inspectoare la Agenţia Naţională de Integritate <font color=red>(FOTO)</font>
Din cluburi de noapte, direct în birourile uneia dintre cele mai prestigioase instituţii ale statului. Singurul inspector de integitate din Iaşi, angajat al ANI (Agenţia Naţională de Integritate) este o tânără de numai 24 de ani, care până nu demult frecventa cluburile mondene ale oraşului moldovean. Raluca Anamaria Mogoş, fiica fostului decan al Baroului Iaşi, absolventă la rândul ei a facultăţii de Drept, ocupă acest post din luna mai când a trecut de concursul organizat de ANI.

Având în vedere statutul extra-profesional al tinerei de bani gata din Iaşi, se poate pune firesc întrebarea: cât de întemeiate sunt criteriile de selcţia la ANI? Mai ales că, instituţia vizată, reprezintă una din cerinţele exprese ale Uniunii Europene faţă de România. Agenţia Naţională de Integritate, care ar trebui să se ocupe de averile demnitarilor, a ajuns acum să aibă la iaşi o divă sexy, cu o avere deloc de neglijat.

Potrivit publicaţiei Ieşeanul, Raluca Mogoş era o obişnuită a cluburilor şi petrecerilor mondene din Iaşi, frecventate mai ales de aşa numiţii ?copii de bani gata?. Mai mult, actuala inspectoare ANI, posesoare a unui bust generos, ajustat la clinica estetică a doctorului Constantin Stan, din Bacău, a pozat pentru publicaţia ieşeană în postura de Crăciuniţă.Tatăl Ralucăi, citat de Ieşeanul afirmă că el a avut ideea ca fiica lui să se angajeze la ANI. ?Mi s-a părut că această structură reprezintă o autoritate care i-ar oferi o poziţie de perspectivă în carieră. E un DNA pe probleme de avere? a declarat acesta. Salariul este însă unul foarte puţin motivant, potrivit lui Mogoş, care afirmă că tânăra trăieşte la Bucureşti pe cheltuiala părinţilor. Cu toate acestea, averea fetei nu este de lepădat. Conform unei declaraţii de avere depuse la sfârşitul lunii august, ieşeanca de la ANI deţine în Iaşi, din acest an, un teren intravilan de 619 mp şi 90% din altul, de 2,7 ha, încadrat la ?alte categorii de terenuri extravilane?. La capitolul bijuterii, Raluca a menţionat aur în valoare de 72.000 RON, iar la depozite în bănci - 32.500 de euro şi 90.000 RON.Inspectoarea sexy încearcă acum să elimine orice fotografie care nu s-ar potrivi cu noul ei statut. În consecinţă pozele de pe site-ul de socializare Hi5, în care ea apărea la diferite chefuri cu prietenii, au fost şterse. Singura fotografie rămasă pe contul ei, este una în care nu i se poate vedea chipul.Pentru a obţine postul de inspector ANI, Raluca a trecut printr-un concurs la care s-au înscris candidaţi din toată ţara. La prima probă, Raluca a primit 64,66 de puncte, unul dintre cele mai mari punctaje din concurs, iar la interviu 60 de puncte, ceea ce a dus la admiterea ei.

Sursă foto: www.ieseanul.ro

Antena3.ro

Parteneri
x close