Antena 3 CNN Actualitate Sfaturile unui musulman pentru ţările care primesc refugiaţi musulmani

Sfaturile unui musulman pentru ţările care primesc refugiaţi musulmani

Sfaturile unui musulman pentru ţările care primesc refugiaţi musulmani
05 Oct 2015   •   18:36

Sfaturile pe care profesorul universitar Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman, le dă pe site-ul ripostelaique.com țărilor care primesc imigranți musulmani, vin din partea unuia dintre acei musulmani care cunosc foarte bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate. Aceștia sunt puțini și tocmai din cauza aceasta ar trebui ascultați.

Sfaturile lui Sami Aldeeb, care face în repetate rânduri referire la Drepturile omului valabile în lumea civilizată, nu respectă însă “Declarația drepturilor omului în islam”, ratificată de 57 de țări islamice, la Cairo, în 1990. Și asta pentru că la articolul 24 această Declarație precizează: “toate drepturile și libertățile enunțate în prezenta Declarație sunt supuse Sharia.”

Și Sharia nu este doar un cod religios, ci și unul civil, el reglementând comportamentul din sfera laică: economic, social, juridic, politic si cultural. Iar Sharia este pentru democrația occidentală ceea ce este terorismul islamic pentru umanitate. Sami Aldeeb știe toate acestea, așa ca propune, de fapt, înainte de toate, o dezislamizare a refugiaților. Numai că, sfaturile lui vin prea târziu și sunt rostite unor urechi surde: procesul de islamizare al Europei a început mai demult și se află acum în plină desfășurare.

Conducătorii țărilor multiculturale acceptă Sharia și o implementează treptat. Totuși, după ce atâția “rasiști” și “islamofobi” și-au expus punctul de vedere, e bine de aflat și părerea acestui musulman integrat, în legătură cu modul în care ar trebui tratată imigrația musulmană.

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.

Mai mult, AICI.

×
Subiecte în articol: criza imigranţilor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close