Antena 3 CNN Actualitate Ultimele pregătiri pentru show-ul aviatic BIAS 2022 | Surpriza pregătită de organizatori

Ultimele pregătiri pentru show-ul aviatic BIAS 2022 | Surpriza pregătită de organizatori

Cel mai mare show aviatic din România revine la Bucureşti! După doi ani de pauză, pregătirile pentru BIAS sunt în toi, iar organizatorii promit momente de excepţie. De la eveniment nu va lipsi nici pilotul lituanian Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobație.

Ultimele pregătiri pentru show-ul aviatic BIAS 2022 | Surpriza pregătită de organizatori
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    31 Aug 2022   •   13:29

După doi ani de restricții au început pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment aviatic din România.BIAS 2022 va avea loc pe întreg parcursul zilei de sâmbătă.

Organizatorii susțin că deja se lucrează la amenajarea hangarelor, iar pe platformă va începe cât de curând amenajarea zonelor de observație pentru public.Totodată, ei mărturisesc că efortul de a organiza din nou acest eveniment este unul deosebit.

De miercuri încep să ajungă și primii piloți care participă la BIAS, printre vedete se numără Jurgis Kairys, campionul lituanian, care va fi la manșa unui Suhoi Su-31. Forțele armate slovene și italiene, dar și elicoptere ale ministerului de Interne și piloți ai Aeroclubului României vor întregi show-ul.

Organizatorii evenimentului vin cu noutăți și în acest an.

"Anul acesta avem o expoziție statică mult mai mare între hangare. Este o noutate față de edițiile anterioare, iar pe partea de zbor Aeroclubul României vine cu foarte multe aeronave de acrobație.

Probabil cel mai impresionant număr al BIAS-ului anul acesta va fi un C-27 Spartan al forțelor italienești", a declarat George Rotaru, director general Aeroclubul României.

Pentru că nu va fi o zonă destinată parcărilor, organizatorii recomandă oamenilor să folosească transportul public, bicicletele sau taxiurile pentru a ajunge la eveniment.

×
Subiecte în articol: BIAS Aeroclubul României
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close