Antena 3 CNN Actualitate Şi-a "altoit" iubita în timp ce-şi conducea jeep-ul. Nervosul a fost oprit de un poliţist (VIDEO)

Şi-a "altoit" iubita în timp ce-şi conducea jeep-ul. Nervosul a fost oprit de un poliţist (VIDEO)

Şi-a "altoit" iubita în timp ce-şi conducea jeep-ul. Nervosul a fost oprit de un poliţist (VIDEO)
24 Iul 2009   •   20:06

O bătaie între iubiţi a fost încheiată la secţia de poliţie. Un bărbat a fost surprins de un poliţist motociclist chiar în timp ce conducea maşina şi îşi bătea iubita în acelaşi timp. Cei doi se aflau în mers, în trafic. Iubitul nervos a fost nevoit să oprească şi s-a calmat de abia la secţie. Din fericire pentru el, prietena lui a refuzat să depună plângere.

?Nu s-a întâmplat nimic! Ne-am certat pentru că am prins-o că vorbea cu cineva. Nu am vorbit de 2 zile si ne-am luat la harţă, ea m-a împins eu am împins-o şi cu asta basta!?, a spus şoferul supărat.

Bărbatul a făcut o criză de gelozie în timp ce era la volan. Ar fi lovit-o de mai multe ori, spun poliţistii, iar scena a fost observată de un agent pe motocicletă care l-a somat să oprească. Numai că bărbatul nu s-a calmat cu una cu două.

Blocat în maşina poliţiei bărbatul s-a gândit, totuşi, la iubita lui: ?Lili, ia cheile şi hai după mine! Hai după mine!?. Dar şi la maşina sa: ?Bă, luaţi maşina aia, mă tată! Nu o lăsaţi pe stradă!?

La final bărbatul a rezumat conflictul. A fost puţin supărat. Doar atât! ?M-am certat cu prietena mea pe nişte chestii de gelozie, atâta tot!?, a spus el.

Poliţiştii i-au dus pe amândoi la secţie. Din fericire pentru bărbatul gelos, femeia a refuzat să depună plângere iar el riscă cel mult o amendă pentru tulburarea liniştii publice.



Observator

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close