Antena 3 CNN Actualitate Sile Cămătaru a fost eliberat: Am ieşit din închisoare cu gânduri bune. Vreau să merg la doctor

Sile Cămătaru a fost eliberat: Am ieşit din închisoare cu gânduri bune. Vreau să merg la doctor

Sile Cămătaru a fost eliberat: Am ieşit din închisoare cu gânduri bune. Vreau să merg la doctor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Dec 2011   •   13:25
UPDATE 17: 30. Sile Cămătaru a fost eliberat. Vasile Balint, pe numele lui adevărat, a părăsit, luni după-amiază, arestul penitenciarului Jilava, după ce a executat şapte din cei 13 ani de detenţie la care a fost condamnat.

Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea pentru bună purtare a celui care a fost cel mai temut interlop din Bucureşti.

"Am ieşit din închisoare cu gânduri bune. Vreau să merg la doctor", a declarat Sile Cămătaru, la ieşirea din penitenciar.

Sile a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de fratele său, Nuţu Cămătaru, dar şi de fiul său, Mario.

 


Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, va fi eliberat din închisoare, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti. Magistraţii au admis recursul lui Sile la decizia iniţială care prevedea menţinerea lui în arest. Sile Cămătaru este condamnat la 13 ani de detenţie pentru infracţiuni cu violenţă.

Pe 24 noiembrie, judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiţionată în dosarul în care este condamnat Sile Cămătaru.

Decizia de eliberare este cu atât mai surprinzătoare cu cât săptămâna trecută anchetatorii susţineau că Sile şi-a continuat activitatea de infractor şi în închisoare. Potrivit procurorilor, acesta era creierul unei reţele de care s-ar fi ocupat practic fiul său, Mario Cămătaru.

Băiatul lui Sile a fost săltat marţea trecută, fiind acuzat de evaziune fiscală, proxenetism, furt, cămătărie şi alte infracţiuni cu violenţă. Alături de el au fost reţinuţi atunci doi locotenenţi ai lui Sile Cămătaru. Judecătorii au decis însă cercetarea lor în libertate

Sile Cămătaru este închis din 2 mai 2004, astfel că îndeplineşte condiţia de a fi ispăşit o treime din pedeapsă.

Interlopul a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru mai multe fapte de violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. 
 


×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close