Antena 3 CNN Actualitate Sile şi Nuţu Cămătaru se revoltă după ce au fost despărţiţi şi mutaţi din închisorile din Bucureşti

Sile şi Nuţu Cămătaru se revoltă după ce au fost despărţiţi şi mutaţi din închisorile din Bucureşti

Sile şi Nuţu Cămătaru se revoltă după ce au fost despărţiţi şi mutaţi din închisorile din Bucureşti
25 Noi 2008   •   20:47

Cămătarii se revoltă după gratii după ce au fost mutaţi din închisorile din Bucureşti. Sile Cămătaru nu mai mănâncă, iar fratele său, Nuţu, face scandal în sala de judecată.
Potrivit oficialilor, măsura a fost luată ca urmare a protestului de la Jilava dar mai ales pentru că existau informaţii că acest protest s-ar putea extinde şi la alte închisori.
Problemele pentru Nuţu şi Sile Cămătaru au început sâmbătă noaptea, în plină revoltă a deţinuţilor de la Jilava, când s-au trezit aruncaţi în dube, despărţiţi unul de altul şi duşi unul la Craiova şi altul la Slobozia.
Nu doar fraţii au fost transferaţi de urgenţă. Alţi 49 de puşcăriaşi, interlopi unul şi unul au fost evacuaţi din Jilava. Marţi, Cămătarii au avut termen la Tribunalul Bucureşti, unde au făcut un scandal monstru. "Am fost luat pe sus, în toiul nopţii, fără pături, fără haine, fără nicio explicaţie. Nu mai mănânc de sâmbătă." a spus Sile Cămătaru.
În urmă cu 4 luni, Sile ar fi potolit o revoltă la cererea conducerii. Sâmbătă, directorul de la Jilava i-ar fi cerut iar ajutorul. De data aceasta, interlopul nu a mai vrut să se amestece.

Observator

×
Subiecte în articol: Sile Camataru nutu camataru
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close