Antena 3 CNN Actualitate SIMONA a lansat Rosenthal şi Versace concept boutique. Vezi ce vedete au participat la eveniment

SIMONA a lansat Rosenthal şi Versace concept boutique. Vezi ce vedete au participat la eveniment

SIMONA a lansat Rosenthal şi Versace concept boutique. Vezi ce vedete au participat la eveniment
09 Mai 2012   •   14:35

Recunoscut pentru selecţia de branduri exclusiviste, magazinul SIMONA a lansat seara trecută Rosenthal şi Versace concept boutique în cadrul unui eveniment care a stat sub semnătura eleganţei şi a rafinamentului. Vedetele autohtone prezente la eveniment au putut admira cele mai noi creaţii Rosenthal în colaborare cu Versace, Asian Dream şi Legend of the Dragon, ce au ca surse de inspiratie arta si legendele din lumea asiatica.
 
Rosenthal şi Versace, două dintre cele mai puternice branduri din lume şi-au reunit creativitatea pentru prima dată în urmă cu 20 de ani. Fiecare colecţie a adus în prim plan noi simboluri şi motive, păstrând însă amprenta desăvârşită a casei Versace şi distincţia Rosenthal.

Cele mai noi colecţii Rosenthal meets Versace, Asian Dream şi Legend of the Dragon, au fost create sub simbolistica dragonului, având ca surse de inspiraţie arta, miturile şi legendele din fascinanta lume asiatică. Acestea se regăsesc în concept boutique-ul găzduit începând de aseară de magazinul SIMONA.

Vezi ce vedete au participat la eveniment

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close