Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, cuvinte de laudă pentru România. "Avem tot ce şi-ar putea dori cineva". Sportiva a dezvăluit şi meniul de Ziua Naţională

Simona Halep, cuvinte de laudă pentru România. "Avem tot ce şi-ar putea dori cineva". Sportiva a dezvăluit şi meniul de Ziua Naţională

Simona Halep se află în Bucureşti şi va sărbători Ziua Națională alături de echipă. Cu această ocazie specială sportiva a transmis românilor un mesaj şi un îndemn emoţionant.

Simona Halep, cuvinte de laudă pentru România. "Avem tot ce şi-ar putea dori cineva". Sportiva a dezvăluit şi meniul de Ziua Naţională
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    30 Noi 2021   •   19:39

Simona Halep are numai cuvinte de laudă pentru România. Mâine va sărbători Ziua Naţională alături de echipă, la antrenamente, după care se va răsfăța cu preparatele tradiționale preferate.

„Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul", a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

„O țară superbă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva".

Simona Halep spune despre România că este o tară superbă pe care şi-a propus să o viziteze mai des. Același îndemn îl da tuturor subliniind că ţara noastră este tot ce ar putea să-și dorească cineva: "avem locuri multe, la munte, la plajă".

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist", a mai spus Simona Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close