Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliştii suspendă acţiunile de protest, după discuţiile de la Ministerul Muncii

Sindicaliştii suspendă acţiunile de protest, după discuţiile de la Ministerul Muncii

Sindicaliştii suspendă acţiunile de protest, după discuţiile de la Ministerul Muncii
Sursa foto: protest
08 Feb 2010   •   15:11



Sindicaliştii au suspendat greva programată pentru vineri, precum şi pechetele de marţi, după ce Ministerul Muncii a anunţat că va respecta toate drepturile prevăzute de contractul indiviandual de muncă, informează Mediafax.

"După discuţiile de vineri, de la Ministerul Muncii, reprezentanţii acestei instituţii au trimis luni către toate direcţiile teritoriale clarificări privind OUG 1/2010 referitoare la aplicarea legii unice de salarizare. Astfel, toate drepturile salariale prevăzute în contractele colective de muncă vor fi respectate, în aşa fel încât niciun salariat să nu înregistreze diminuări ale veniturilor avute în luna decembrie 2009", preşedintele executiv al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), Romel Neagu.

Preşedintele a mai menţionat că sindicaliştii vor purta în continuare discuţii cu reprezentanţii MMFPS referitor la disponibilizările din administraţie.

Angajaţii din administraţia publică anunţaseră că vor picheta, marţi, ministerele Muncii şi Internelor, şi că pe 12 februarie vor intra în grevă generală, pe termen nelimitat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: protest sindicalisti Ministerul Muncii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close