Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Ancheta pe care președintele României trebuie să o vadă înainte de a ajunge la Casa Albă

Sinteza zilei. Ancheta pe care președintele României trebuie să o vadă înainte de a ajunge la Casa Albă

Sinteza zilei. Ancheta pe care președintele României trebuie să o vadă înainte de a ajunge la Casa Albă
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Klaus Iohannis
de M.Z.    |    05 Iun 2017   •   22:01

O anchetă despre ”Drumul lui Trump la Casa Albă” a fost prezentată luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, în contextul în care președintele Klaus Iohannis se află într-o vizită în SUA, iar pe 9 iunie se va întâlni la Casa Albă cu Donald Trump.

”Este ancheta pe care președintele României ar fi trebuit/trebuie să o vadă înainte de a ajunge la Casa Albă. (...) Ancheta aduce informații relevante”, a spus Mihai Gâdea.

În prezent, există tensiuni între președintele SUA Donald Trump și alți lideru europeni. De asemenea, o parte din media în comntestă pe Trump, pentru că ar fi fost ajutat la alegeri de Rusia, a continuat realizatorul emisiunii Sinteza Zilei.

”E o bătălie politică, un joc politic, dar pare și o bătălie a unor forțe mai puțin văzute. În toată această ecuație apare Rusia și Vladimir Putin, suspectat că a făcut toate eforturile de a o împiedica pe Hillary Clinton (fosta contracandidată democrată a republicanului Donald Trump la președinția SUA - n.r.) să ajungă președinte SUA din considerente personale”, a adăugat Mihai Gâdea.

Ancheta pe larg, în clipul video de mai jos.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close