Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cel mai murdar linșaj al băsiștilor

Sinteza zilei: Cel mai murdar linșaj al băsiștilor

Sinteza zilei: Cel mai murdar linșaj al băsiștilor
13 Mar 2016   •   22:47

Articolul despre care s-a spus că a apărut în acest week-end în revista germană Der Spiegel și l-a desființat pe președintele Klaus Iohannis este, de fapt, ”cel mai murdar linșaj al băsiștilor”, potrivit informațiilor prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Textul apărut în revista germană Der Spiegel apare scris de Keno Verseck. Drept urmare, Mihai Gâdea a spus că a căutat informații despre el pe internet, pentru a vedea cine este.

Astfel, a aflat că Keno Verseck nu este un jurnalist al publicației germane, ci un freelancer care publică acolo unde își permite, pentru a-și câștiga existența.

”Un impostor finanțat de ICR”, o persoană care ”a scris mizerabil și depre România”, a aflat Mihai Gâdea despre Keno Verseck.

Textul a fost preluat și de Evenimentul zilei sau Hotnews.

Informațiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Complotul lui Băsescu & Co. 

Keno Verseck era client ICR încă din 2007. Mai exact, freelancerul era plătit de Institutul Cultural Român (ICR).

”După ce ne-a jignit în Der Spiegel, Keno Verseck își bate joc de România și în publicația Deutsche Welle”, a spus Mihai Gâdea.

Iată textul, în clipul de mai jos.

 

Precizare din partea ICR

Ca urmare a articolului „Cine este jurnalistul care l-a desfiintat pe Iohannis in Spiegel: Freelancer care a colaborat cu ICR“, aparut pe site-ul stiripesurse.ro sub semnatura jurnalistului Florin Puscas si preluat de mai multe publicatii online, reamintim ca seminarul desfasurat la ICR Berlin in 2007, la care se face referire in cuprinsul materialului, este unul dintre cele peste zece mii de proiecte derulate de Institutul Cultural Roman in ultimul deceniu. Aceste proiecte au implicat, punctual, un numar consistent de jurnalisti, artisti, personalitati artistice si culturale. ICR nu a avut, in decursul mandatului actualei conduceri, alte colaborari cu jurnalistul mentionat in articol. In acest context, reiteram faptul ca ICR nu se implica in dispute sau partizanate politice si se delimiteaza ferm de orice angajare a institutiei in polemici din aceasta sfera.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close