Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu bătăușul bătrânului de 71 de ani: "A fost o reacție bărbătească - de la bărbat la bărbat!"

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu bătăușul bătrânului de 71 de ani: "A fost o reacție bărbătească - de la bărbat la bărbat!"

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu bătăușul bătrânului de 71 de ani: "A fost o reacție bărbătească - de la bărbat la bărbat!"
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/Facebook Sandu Matei
03 Dec 2017   •   22:31

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de duminică seară a emisiunii "Sinteza Zilei", un interviu exclusiv cu Sandu Matei, protestatarul care l-a bătut pe un bătrân de 71 de ani în fața Guvernului, după ce cei doi au avut un schimb de replici.

"Eu filmam atunci, eram pe live. Există live-ul (...). L-am întrebat foatre frumos pe acel om în vârstă ce părere are despre ce se întâmplă în Piața Victoriei, oamenii fiind acolo cu steaguri. Și răspunsul său a fost.. nu știu dacă pot să spun pe post. M-a înjurat și pe mine, de fapt pe ei și apoi și pe mine. Am continuat cu live-ul după el. M-a scuipat, m-a înjurat - este totul pe live, pe filmare. Nu vreau să mă victimizez, dar la un moment dat spun iată dragii mei cum răspunde un membru PSD sau un pesedist. Și-atunci el și-a scos ghiozdanul, a vrut să-mi dea cu el în cap și m-a lovit un pic pe umăr, simțind ca o piatră înăuntru. El era oricum mare, dar ghiozdanul a fost foarte greu. După aceea mi-a sărit telefonul din mână. În momentul acela am avut reacția de autoapărare și am lovit. Recunosc, îmi pare rău. L-am lovit - o singură dată. A fost o reacție bărbătească, de la bărbat la bărbat", a spus Sandu Matei.

Bătăușul povestește că apoi a urmat intervenția agresivă a jandarmilor, care l-au pus la pământ ca pe un infractor.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close