Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Părintele Damaschin „Mă las în mâna lui Dumnezeu”

Sinteza Zilei. Părintele Damaschin „Mă las în mâna lui Dumnezeu”

Sinteza Zilei. Părintele Damaschin „Mă las în mâna lui Dumnezeu”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
03 Iul 2019   •   23:55

Părintele Damaschin a vorbit miercuri seară la ”Sinteza Zilei”, despre primul moment în care acesta a decis să devină preot, dar și despre întâlnirile revelatoare cu unii oameni care trepat, în timp, pun o cărămididă în a-i șlefui pe cei de lângă ei.

„Este și o educație în familie, oamenii cu care m-am întâlnit în perioada studiilor, dar și întâlnirea revelatoare cu părintele Cleopa de la mănăstirea Sihăstria. Însă, înainte de toate dorința de a face ceva mai mult decât pentru tine”, a precizat părintele.

Citește Și Sinteza Zilei. Părintele Damaschin, o lecție de răbdare în fața divinității și de iubire față de semeni

„Am fost copleșit în spital de mulțimea cazurilor, de teama mamelor care nășteau un al doilea copil în familie și erau speriate că vor merge acasă unde vor avea parte de frig, întuneric și foamete. Am început să investim pentru ca mama să fie împlinită. Mă las în mâna lui Dumnezeu, cel care ține lumea asta de la începuturi și până la sfârșitul universului”, a împărtășit părintele.

Cei care vor să îl ajute pe părinte pentru a își continua actele de caritate, pot dona mai departe către Asociația ”Glasul Vieții”.

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO64BTRLRONCRT00W8759401(LEI)

RO49BTRLLEUCRT00W8759401 (EURO)

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close