Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Traian Băsescu, atac murdar la Prima Doamnă. Imagini cu Michelle Obama înconjurată de militari americani din teatrele de operațiuni

Sinteza zilei: Traian Băsescu, atac murdar la Prima Doamnă. Imagini cu Michelle Obama înconjurată de militari americani din teatrele de operațiuni

Sinteza zilei: Traian Băsescu, atac murdar la Prima Doamnă. Imagini cu Michelle Obama înconjurată de militari americani din teatrele de operațiuni
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
04 Mai 2016   •   23:21

Mihai Gâdea a arătat, în ediția de miercuri seară a emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu este singurul șef de stat care a fost însoțit de soție în teatre de luptă sau la baze militare.

Mihai Gâdea a difuzat în emisiune mai multe fotografii cu președintele SUA Barack Obama și soția sa, Michelle, în diferite ipostaze.

Una dintre ele a fost făcută la baza aeriana al-Udeid, din apropiere de Doha, în Qatar, folosita pentru operațiunile armatei americane împotriva jihadiștilor în Siria și Irak, acolo unde Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a stat la masă cu militarii.

Într-o emisiune la Romania Tv, Traian Băsescu a atacat în termeni extrem de duri prezența lui Carmen Iohannis la o bază din Afganistan, unde a sărbătorit Paștele ortodox alături de Klaus Iohannis și militarii români care se afla acolo.

"Aici a fost o greşeală. Nu se poate să nu fi existat un briefing făcut de ofiţerii comandanţi preşedintelui în legătură cu misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au făcut cu doamna Iohannis cât timp s-a ţinut briefingul? (...) Nu ai ce să cauţi însoţit de soţie în teatrul de operaţii. Încă nu am văzut şef de stat să facă o astfel de mişcare. După mine a fost o greşeală să meargă cu soţia în teatrul de operaţii", a spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close